Utskriftsalternativer:

Glutenfri sjokoladekake uten egg

Mengde1 porsjon

Ingredienser
 130 gram valnøtter (1½ kopp)
 130 gram pekannøtter (1½ kopp)
 8 stk dadler (1½ kopp)
 140 gram rosiner (1½ kopp)
 2 ss kakaopulver (1/3 kopp)
 1 ss flytende vanilje (eller 2 ts vaniljesukker. Kan droppes)
Glasur
 8 stk dadler
 1 ss kakao
 6 ss smeltet kokosolje
 1 dl vann
Instruksjoner
1

Miks nøttene i en kjøkkenmaskin. Bland omtrent til en melblanding.

2

Tilsett resten av ingrediensene og miks videre. Det kan være lurt å tilsette én ingrediens om gangen. Miks godt sammen.

3

Press så deigen ned i en liten kakeform.

Glasur
4

Legg ingredienser til glasuren i en kraftig blender, og miks godt sammen. Blandingen skal være silkemyk.

5

Legg glasur på toppen av kaken og sett kjølig en time før servering.