Utskriftsalternativer:

Kanelmuffins med yoghurt-krem

Mengde1 porsjonForberedelse20 minutterKoketid8 minutterTilberedningstid28 minutter

Ingredienser
 80 gram mandelmel (1 kopp)
 2 ss kokosmel
 ½ ts bakepulver
 ¼ ts havsalt
 5 ss smeltet kokosolje (1/4 kopp)
 35 ss yaconsirup eller lønnesirup (1/4 kopp)
 3 stk egg
 1 ts vaniljepulver
Kanel-glasur
 2 ss lønnesirup
 1 ss smeltet kokosolje
 1 ss kanel
Yoghurt-krem
 5 ss yoghurt, naturell (1 kopp)
 12 ss smør, mykt (1/3 kopp)
 1 ts vaniljepulver
 2 ss daddelsukker (1/4 kopp)
Instruksjoner
1

Forvarm ovnen til 175 grader celsius (350 F).

2

Miks sammen mandelmel, kokosmel, bakepulver, havsalt og vaniljepulver.

3

Miks så sammen i en annen bolle, kokosolje, yaconsirup og egg.

4

Miks begge blandingene sammen.

5

Legg dette over i muffins-former.

6

Miks sammen kanel-glasuren og putt dette over deigen i muffinsformene.

7

Stek i ovn på 175 grader i 8-10 minutter.

8

Miks sammen yoghurt-krem, sett kjølig, og legg dette på toppen når bollene er avkjølt.

9

Hvis kremen er flytende, så sett den kjølig til den stivner.