Utskriftsalternativer:

Saftig gulrotkake med valnøtt og kokos

Mengde1 porsjon

Ingredienser
Bunn
 100 gram gulrot (grovhakket) (1 kopp)
 160 gram valnøtter (2 kopper)
 30 gram rosiner (1/2 kopp)
 50 gram kokosmasse (1/2 kopp)
 1 ss solsikkefrø (kan fint droppes)
 2 ss lønnesirup
 1 ss vaniljeekstrakt
 1 ts kanel
 ½ ss vann
Topping
 80 gram cashew (1 kopp)
 2 ss sitronsaft
 3 ss vann
 2 ss lønnesirup
 1 ts vaniljeekstrakt
Instruksjoner
1

Legg grovhakket gulrot i en kjøkkenmaskin, og miks de til de blir til litt mindre biter.

2

Legg i resten av ingrediensene til bunnen, og miks litt og litt. Ikke miks for mye. Det beste er om du kun grovmikser slik at du ser små biter av gulrot og valnøtter.

3

Press kaken ned i en kakebunn (enten rund eller firkantet).

4

Miks alt til toppingen i en blender. Tøm dette over kaken.

5

Settes i kjøleskap i minst 2 timer før servering.