Utskriftsalternativer:

Verdens beste kanelboller av den sunne sorten (uten melk)

Mengde1 porsjonForberedelse20 minutterKoketid20 minutterTilberedningstid40 minutter

Ingredienser
 170 gram mandelmel
 25 gram kokosmel
 ¼ ts bakepulver
 ½ ts havsalt
 3 ss kokosolje (flytende)
 2 ss honning
 2 stk egg
 1 ss vaniljepulver
 2 ss kokossukker
Fyll
 3 ss kokossukker
 2 ss kanel (av typen Ceylon)
 2 ss kokosolje
 30 gram pekannøtter (hakkede)
Glasur
 1 ss honning
 2 ss kokosolje (flytende)
 ¼ ts mandelekstrakt
 2 ts vaniljepulver
Instruksjoner
1

Sett ovnen på 175 grader celsius.

2

Miks sammen de tørre ingrediensene til deigen i en bolle og de våte ingrediensene i en annen bolle. Miks til slutt sammen begge.

3

Finn fram 2 stk bakepapir som dekker en vanlig stekeplate.

4

Legg deigen på det ene papiret, og legg det andre papiret ovenpå deigen. Kjevle ut deigen og fjern bakepapiret på toppen.

5

Bland sammen alle ingredienser til fyllet og legg det jevnt utover deigen.

6

Rull deigen sammen til en lang pølse.

7

Kutt deigen opp i mindre små "pølser", slik at du får kanelruller.

8

Stek i ovnen på 175 grader i 20 minutter.

9

Bland sammen ingrediensene til glasuren og smør det utover kanelrullene.

Næringsinnhold

0 porsjoner

Serving size

1 x oppskrift


Amount per serving
Kalorier2052
% av daglig verdi*
Fett (totalt) 122g157%

Mettet fett 68g340%
Trans Fat 36g
Kolesterol 424mg142%
Natrium 1413mg62%
Karbohydrat (totalt) 163g60%

Kostfiber 30g108%
Total Sugars 117g
Protein 94g

Vitamin A 10mcg2%
Vitamin C 12mg14%
Kalsium 62mg5%
Jern 71mg395%
Kalium 571mg13%

* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.