Kake

Kake med blåbær og squash

Denne kaken er særdeles god, og ganske så sunn. Kake med blåbær og squash er alltid en vinner.

Kake med squash sier du? Ja, det stemmer. Squash er ikke den grønnsaken som folk bruker mest, men den passer likevel utrolig godt sammen med blåbær. Sammensetningen av squash, blåbær og ingefær er fantastisk god. Ikke bare er squash og blåbær godt, men det er utrolig sunt. Blåbær er en kraftig antioksidant og full av deilig c-vitamin. Det beste er at kaken er utrolig enkel å lage, selv om du aldri har bakt før. Et lite tips: har du tilgang på ferske blåbær så bruk det. Lager du denne utenfor sesong, så kan du kjøpe blåbær på butikken. Squash får du kjøpt hele året. De ser ut som en tjukk agurk.

Kake med blåbær og squash er ikke en typisk sukkerbombe. Denne er full av mettende varer, og du kan like gjerne spise den til frokost som til kaffen etter middag. Jeg lager denne stadig vekk, spesielt når jeg vil ha noe ekstra godt og søtt. Jeg nevnte at det ikke er noe typisk sukkerbombe, men det er likevel litt søtning i den. Dette kan selvsagt droppes, men jeg foretrekker å legge i litt lønnesirup og kokosolje. For de av dere som har lest litt på bloggen, så vet dere at jeg elsker sammensetningen av lønnesirup og kokosolje. Kokosolje er meget sunt, og lønnesirup er mye bedre enn vanlig bordsukker. Så da er det egentlig et veldig enkelt valg.

[cooked-recipe id=»3235″]