Sjokolade-kremkake

Denne kaken er nydelig, og tar bare noen få minutter å mikse sammen.

Jeg liker det enkle. Og jeg liker derfor å lage enkle kaker, som verken krever steking eller flere operasjoner. Denne enkle sjokoladekaken med banan, krever omtrent ingenting. Hiv alt i en blender, miks godt, og tøm over i en rund form (jeg bruker 15 cm i denne oppskriften). Enklere kan det ikke bli. Husk å sett kaken i fryseren i ca 4-5 timer før servering, gjerne over natten.

Mengde1 porsjonKategoriKakeVanskelighetNybegynner
Tilberedningstid10 minutter

Ingredienser
 2 stk bananer
 80 gram cashew (3/4 kopp)
 5 ss kakaopulver
 0,60 dl honning (1/4 kopp)
 0,60 dl sitronjuice (1/4 kopp)
 0,60 dl kokosolje, smeltet (1/4 kopp)
 1 ts vaniljepulver
 litt vann om det blir vanskelig å mikse

Instruksjoner
1

Legg alt i en blender, og miks godt.

2

Legg i litt vann om det blir vanskelig å mikse.

3

Hell blandingen over i en paiform eller en rund springform.

4

Settes i fryser, gjerne over natten.

MERK
5

Bør oppbevares i fryser når den ikke skal spises.

Næringsinnhold

Porsjonstørrelse pr. 100 gram


Mengde per porsjon
Kalorier 340

Ingredienser

Ingredienser
 2 stk bananer
 80 gram cashew (3/4 kopp)
 5 ss kakaopulver
 0,60 dl honning (1/4 kopp)
 0,60 dl sitronjuice (1/4 kopp)
 0,60 dl kokosolje, smeltet (1/4 kopp)
 1 ts vaniljepulver
 litt vann om det blir vanskelig å mikse

Instruksjoner

Instruksjoner
1

Legg alt i en blender, og miks godt.

2

Legg i litt vann om det blir vanskelig å mikse.

3

Hell blandingen over i en paiform eller en rund springform.

4

Settes i fryser, gjerne over natten.

MERK
5

Bør oppbevares i fryser når den ikke skal spises.

Sjokolade-kremkake

Start tidtaker for 10 Minutes

%d bloggere liker dette: