Sjokoladekake med kokos
Denne sjokoladekaken er nydelig. Kaken krever ingen steking, og er relativ enkel å lage. Du trenger en god kjøkkenmaskin og en god blender. Først mikser du bunnen sammen, og så mikser du sammen glasuren i en blender.
Kaken bør oppbevares i fryser eller kjøleskap når du ikke skal spise den. Står den i fryser, så ta den ut 30 minutter før servering. Står den i kjøleskap, så er den klar til å spises med en gang.
I en kjøkkenmaskin, miks sammen valnøtter, søtning, vanilje og salt. Miks til deigen er godt blandet.
Legg deigen ned i en liten rund springform, og sett denne i fryseren i 30 minutter.
Legg alle ingrediensene til glasuren i en blender, og kjør det sammen til en jevn og fin blanding.
Ta formen ut fra fryseren etter 30 minutter, og hell glasuren over kaken. Legg noe over, og sett kaken tilbake i fryseren i 2 timer...(eller mer om du ikke skal servere den da).
Før servering, så kan du drysse kokosmasse over kaken hvis du ønsker det.
0 porsjoner
1 x oppskrift
- Amount per serving
- Kalorier3608
- % av daglig verdi*
- Fett (totalt) 303g389%
- Mettet fett 112g560%
- Trans Fat 50g
- Natrium 1585mg69%
- Karbohydrat (totalt) 224g82%
- Kostfiber 34g122%
- Total Sugars 145g
- Protein 67g
- Vitamin A 25mcg3%
- Vitamin C 63mg70%
- Kalsium 163mg13%
- Jern 130mg723%
- Kalium 1810mg39%
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Ingredienser
Instruksjoner
I en kjøkkenmaskin, miks sammen valnøtter, søtning, vanilje og salt. Miks til deigen er godt blandet.
Legg deigen ned i en liten rund springform, og sett denne i fryseren i 30 minutter.
Legg alle ingrediensene til glasuren i en blender, og kjør det sammen til en jevn og fin blanding.
Ta formen ut fra fryseren etter 30 minutter, og hell glasuren over kaken. Legg noe over, og sett kaken tilbake i fryseren i 2 timer...(eller mer om du ikke skal servere den da).
Før servering, så kan du drysse kokosmasse over kaken hvis du ønsker det.
Notes