Lettvint eplekake uten steking (rå)
Denne lettvinte eplekaken er god, enkel, sunn og saftig. Er det kanskje verdens beste eplekake? Dette er en god eplekake som er rå, lett å lage, og veldig sunn. Det at den er rå, betyr bare at den ikke er stekt.
Det som er så kult med denne saftige eplekaken er at den lages på veldig kort tid. Miks ingrediensene, og du er klar til å servere…sånn omtrent.
Denne enkle eplekaken blir ekstra god om den får stå kjølig i noen timer. Fryser kan være et godt alternativ om du har dårlig tid og skal servere den om kort tid.
I denne eplekaken (som jeg mener er verdens beste eplekake) så brukte jeg én nektarin sammen med eplene. Dette er selvsagt valgfritt. Dropper du nektarin, så kan du erstatte denne med et eple i stedet.
Legg rosinene i vann et par timer, og hell av alt vannet.
Miks solsikkefrø, rosiner og salt i en mikser og miks sammen til en jevn blanding. Legg / trykk dette over i en form (jeg brukte en rund 18 cm form)
Del eplene, og fjern kjernen.
Bland sammen dadler, kanel, rosiner, to epler, nektarinkjøtt og kokosolje i en mikser og miks godt sammen.
Riv resten av eplene og rør inn sitronjus. Bland dette forsiktig inn i resten av fyllet.
Legg dette fyllet i formen, og sett kaken i kjøleskapet et par timer.
Serveres kald.
0 porsjoner
Ingredienser
Instruksjoner
Legg rosinene i vann et par timer, og hell av alt vannet.
Miks solsikkefrø, rosiner og salt i en mikser og miks sammen til en jevn blanding. Legg / trykk dette over i en form (jeg brukte en rund 18 cm form)
Del eplene, og fjern kjernen.
Bland sammen dadler, kanel, rosiner, to epler, nektarinkjøtt og kokosolje i en mikser og miks godt sammen.
Riv resten av eplene og rør inn sitronjus. Bland dette forsiktig inn i resten av fyllet.
Legg dette fyllet i formen, og sett kaken i kjøleskapet et par timer.
Serveres kald.